ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Προβλήματα στην υπηρεσία του iMessage ταλαιπωρούν χιλιάδες χρήστες.

Προβλήματα στην υπηρεσία του iMessage ταλαιπωρούν χιλιάδες χρήστες.

 

47

 

Φαίνεται ότι η υπηρεσία iMessage αντιμετωπίζει εκτεταμένο πρόβλημα τις τελευταίες ώρες. Αν και η Apple δεν έχει κάνει ακόμα γνωστό το πρόβλημα μέσα από την σελίδα της system status page  , πολλοί χρήστες στο Twitter αναφέρουν το πρόβλημα τις τελευταίες ώρες τόσο πολύ ώστε η αναφορά στο iMessage έχει γίνει trend στα κοινωνικά δίκτυα.

Διάφοροι χρήστες αναφέρουν ότι το iMessage είτε δεν στέλνει καθόλου τα μηνύματα είτε έχουν διπλοπαραδοθεί ακόμα κι αν το αρχικό μήνυμα έχει απαντηθεί. Άλλοι αναφέρουν ότι αρκετά μηνύματα παίρνουν πολύ περισσότερο χρόνο για να αποσταλούν από το σύνηθες και μερικά που περιέχουν εικόνες δεν παραδίδονται καθόλου.Τέλος κάποιοι χρήστες αναφέρουν ότι κάνοντας ένα reboot της συσκευής ή/και κλείνοντας και ανοίγοντας την υπηρεσία από τις ρυθμίσεις φαίνεται ότι λύνει πρόσκαιρα το πρόβλημα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στις υπηρεσίες της Apple – αν και σπάνιο- για τον λόγο αυτό η εταιρεία έχει φτιάξει και την αντίστοιχη σελίδα όπου οι χρήστες μπορούν να ενημερώνονται για τις όποιες δυσλειτουργίες.

Αν βιώνετε λοιπόν κι εσείς κάτι αντίστοιχο μην ανησυχείτε καθώς σε λίγες ώρες η κανονική λειτουργία θα έχει αποκατασταθεί.

 

σχολιασμός στο φόρουμ

About Dimitris Makris

Dimitris Makris
Ο Δημήτρης αγάπησε την Apple με την πρώτη ματιά. Από το iPhone 3G και έπειτα δημιούργησε το δικό του οικοσύστημα με συσκευές της Apple και την ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια. Έχει δικό του μαγαζί γνωστού παρόχου της Ελλάδας και έτσι γνωρίζει πολλά πράγματα εκ των έσω.