ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Προσθήκη Widget στην νέα αναβάθμιση της εφαρμογής Things

Προσθήκη Widget στην νέα αναβάθμιση της εφαρμογής Things


things-cultured-code

H εφαρμογή Things της Cultured Code αναβαθμίστηκε τόσο για το iPhone όσο και για το iPad, προσθέτοντας ένα νέο widget στο κέντρο ειδοποιήσεων. Στο widget το οποίο θα εμφανίζεται στο κέντρο ειδοποιήσεων, έχετε την δυνατότητα να διαχειριστείτε αλλά και να προσθέσετε νέες σημειώσεις και Tasks.

To widget της εφαρμογής, δείχνει την λίστα των σημειώσεων και των διεργασιών που έχουμε θέσει στο κέντρο ειδοποιήσεων στην καρτέλα ‘Σήμερα’. Μπορείτε να σημειώσετε με ένα Tap τις διεργασίες που έχετε ολοκληρώσει και οι οποίες θα ανανεωθούν την επόμενη φορά που θα ανοίξετε την εφαρμογή. Παράλληλα, θα μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε αντικείμενο θέλετε ή διεργασία πατώντας πάνω στο “+ New To-Do”.

Τέλος, η συγκεκριμένη αναβάθμιση έρχεται με βελτιώσεις για το URL scheme καθώς επίσης βελτιώνει την εφαρμογή και διορθώνει αρκετά σφάλματα (ορατά και μη). Η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη από το App Store για iPhone και iPad ενώ για όσους θέλουν να την αποκτήσουν μπορούν να την βρουν στους παρακάτω συνδέσμους

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.