ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Πρόγραμμα δωρεάν αντικατάστασης μπαταρίας για iPhone 5

Πρόγραμμα δωρεάν αντικατάστασης μπαταρίας για iPhone 5

iPhone-5-640x426

Η Apple ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταρίας για έναν περιορισμένο αριθμό iPhone 5, τα οποία, σύμφωνα με την εταιρεία, “μπορεί να αντιμετωπίσουν ξαφνικά μικρότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους ή χρειάζεται να φορτίζονται συχνότερα”.

Αν αγοράσατε τη συσκευή σας μεταξύ του Σεπτεμβρίου του 2012 και του Ιανουαρίου του 2013 και αυτή συμφωνεί με ένα συγκεκριμένο serial number range, τότε μπορείτε να έχετεαντικατάσταση της μπαταρίας της χωρίς επιπλέον κόστος.

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην ειδική σελίδα που δημιούργησε η Apple για την αντικατάσταση των μπαταριών του iPhone 5, όπου μπορείτε να ελέγξετε και αν η συσκευή σας βρίσκεται σε αυτές που αντιμετωπίζουν το ζήτημα.

Το πρόγραμμα αντικατάστασης είναι διαθέσιμο από τις 22 Αυγούστου σε ΗΠΑ και Κίνα και από τις29 Αυγούστου θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται και στον υπόλοιπο κόσμο, όπως και στη χώρα μας.

Πηγή

Σχολιασμός στο φόρουμ

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.