ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Πυκνό πέπλο μυστηρίου καλύπτει το όλως τυχαίως νέο emoji της Apple!

Πυκνό πέπλο μυστηρίου καλύπτει το όλως τυχαίως νέο emoji της Apple!

14341-9820-150921-Emoji-1-l

 

Ο Jeremy Burge της Emojipedia, ανακάλυψε ένα μυστηριώδες νέο emoji στα επερχόμενα iOS 9 & OS X 10.11.1, το οποίο δεν είναι ένα στάνταρ ανάγλυφο Unicode αλλά ένας συνδυασμός από 2 emojis από το Unicode 7.

Σύμφωνα με τον Burge, η Apple συνένωσε το Μάτι και την Αριστερόστροφη Φούσκα Ομιλίας για να δημιουργήσει αυτό το νέο μυστηριώδες emoji χρησιμοποιώντας ένα σπέσιαλ χαρακτήρα Unicode που ονομάζεται Zero Width Joiner. H εταιρεία έχει εμπειρία με την χρήση ZWJs και είχε βασιστεί σε αυτήν την τεχνική ώστε να δημιουργήσει το σετ των οικογενειακών emojis συνενώνοντας Γυναίκα,Άνδρα,Κορίτσι και Αγόρι σε διάφορους συνδυασμούς.

Το ενδιαφέρον είναι ότι το Unicode κονσόρτσιουμ, αναγνωρίζει την χρήση ZWJs της Apple στο οικογενειακό σετ, αλλά δεν έχει καθόλου διαπιστευτήρια όσον αφορά αυτό “το μάτι στην φούσκα”. Όπως αναφέρει πάλι ο Burge, αυτός ο νέος χαρακτήρας δεν έχει αναφερθεί ούτε προταθεί πουθενά από το Unicode.

Έγκριτοι αναλυτές κάνουν λόγο για προσπάθεια της εταιρεία να ενημερώσει εμμέσως τους χρήστες android ότι τους παρακολουθεί ο μεγάλος αδελφός. Άλλοι πάλι κάνουν λόγο για την φανερή απόδειξη ότι η Apple είναι σε επαφή εδώ και πολλά χρόνια με εξωγήινο πολιτισμό ο οποίος έχει διδάξει το design των προϊόντων στον Jony Ive. Στο άκουσμα αυτής της είδησης πολλοί Αμερικανοί – κάτοχοι συσκευών Apple- έχουν αρχίσει να εφοδιάζουν τα υπόγεια των σπιτιών τους με προμήθειες ικανές ώστε να συντηρήσουν την οικογένεια τους για τουλάχιστον 2 χρόνια από την εισβολή. Τέλος αρκετοί πάστορες της ευαγγελικής εκκλησίας οι οποίοι έκαναν την εμφάνιση τους στο CNBC, έκαναν λόγο για την απόδειξη ότι ο εκλιπών CEO της Apple, Steve Jobs έχει στοιχειώσει το νέο Campus που χτίζει η Apple και παρακολουθεί με άγρυπνο μάτι  τις τελευταίες εξελίξεις της εταιρείας όπως το νέο iPad Pro με το Pencil – και για τον λόγο αυτό υπάρχουν σημαντικές καθυστερήσεις στο νέο campus της Apple……

 

σχολιασμός στο φόρουμ

About Dimitris Makris

Dimitris Makris
Ο Δημήτρης αγάπησε την Apple με την πρώτη ματιά. Από το iPhone 3G και έπειτα δημιούργησε το δικό του οικοσύστημα με συσκευές της Apple και την ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια. Έχει δικό του μαγαζί γνωστού παρόχου της Ελλάδας και έτσι γνωρίζει πολλά πράγματα εκ των έσω.