ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Πως γυρίστηκε το επετειακό βίντεο της Apple…

Πως γυρίστηκε το επετειακό βίντεο της Apple…

Πως γυρίστηκε … 1 ημέρα, 15 προορισμοί, 45 ιστορίες …

 Tο επετειακό βίντεο της Apple για τα γενέθλια του Mac γυρίστηκε σε 1 μερα, σε 15 διαφορετικές τοποθεσίες σε ολο το κόσμο χρησιμοποιώντας 100 iPhones. O σκηνοθέτης ηταν ο Jake Scott και καθοδηγούσε τα γυρίσματα μέσω Facetime.

Το project γυρίστηκε σε μια μέρα και έγραψαν πάνω από 70 ώρες πλάνων.

Προκειμένου να επιβλέπει τις 15 διαφορετικές τοποθεσίες γυρισμάτων σε μια μέρα, ο Jake Scott έφτιαξε στο Λος Άντζελες ένα κέντρο διοίκησης. Εξοπλισμένος φυσικά με ένα οπλοστάσιο των προϊόντων της Apple, συμπεριλαμβανομένων iMac, Mac Pro, και iPad, μαζί με μεγάλες οθόνες προβολής τοποθετημένα γύρω από το δωμάτιο. Από εκεί ήταν σε θέση να παρακολουθούν κάθε σκηνή που γυρίστηκε, και να κατευθύνει όλη τη δράση από απόσταση μέσω FaceTime.

Βέβαια αυτό που θα πρέπει να δείτε είναι το backstage video που μπορείτε να απολαύσετε το τρόπο γυρισμάτων

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.