ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Πως η πιο καυτή φήμη για το επερχόμενο iPhone 6 της Apple ήταν μια έμπνευση στην τουαλέτα

Πως η πιο καυτή φήμη για το επερχόμενο iPhone 6 της Apple ήταν μια έμπνευση στην τουαλέτα

BmoX5aPIAAIShxv

Όπως έχουμε τονίσει άπειρες φορές μέχρι στιγμής οι φήμες αλλά ακόμη και οι υποτιθέμενες διαρροές για το επερχόμενο iPhone της Apple θα συνεχιστούν και σε καμιά περίπτωση δεν έχουμε δει ακόμη την κορύφωση τους.

Την προηγούμενη βδομάδα λοιπόν πολλά site Ελληνικά και μη δημοσίευσαν την φήμη πως τα επόμενα ακουστικά της Apple θα έχουν την δυνατότητα να μετράνε τους καρδιακούς παλμούς και την πίεση των χρηστών τους.

Η φερόμενη πηγή της είδησης εμφανιζόταν ένας και καλά πρώην υπάλληλος της Apple που άφησε να διαρρεύσει το εν λόγω νέο μέσω της εφαρμογής Secret. Από εκεί έκανε τον γύρω του κόσμου με αναλυτές σε Αγγλία και Αμερική να υποστηρίζουν και να πιθανολογούν κάτι τέτοιο παρουσιάζοντας μάλιστα και πατέντες της Apple σχετικά με μια τέτοια τεχνολογία στα Earpods.

secret-headphones

Εμείς παραμείναμε επιφυλακτικοί και δεν αναδημοσιεύσαμε την εν λόγω είδηση που όπως τελικά αποδείχτηκε ήταν η έμπνευση ενός απλού ανθρώπου την στιγμή που ήταν στην τουαλέτα του σπιτιού του.

Όταν ξεπέρασε το αρχικό σοκ και διαπίστωσε πως η ψεύτικη του διαρροή θα μπορούσε να έχει και κάποιες αρνητικές συνέπειες έντρομος έσπευσε να την διαψεύσει στο Tumblr.

Όπως αναφέρει και ο ίδιος χαρακτηριστικά:

“Το έγραψα σε 5 λεπτά όταν σηκώθηκα την 1η Μαΐου, ήμουν ζαλισμένος και είχα πονοκέφαλο. Καθόμουν στην τουαλέτα του σπιτιού μου και ανησυχούσα για την πίεση μου”

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.