ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Πως θα μοιάζει το iOS σε ένα 4.7-ιντσών iPhone 6 [Video]

Πως θα μοιάζει το iOS σε ένα 4.7-ιντσών iPhone 6 [Video]

applenew

Όπως ήδη γνωρίζετε καλά εδώ και μήνες έχουμε την έντονη φημολογία πως το iPhone 6 της Apple θα έχει μια μεγαλύτερη οθόνη και μάλιστα αυτή θα φτάνει τις 4.7 ίντσες ενώ υπάρχουν και φήμες που θέλουν και ένα δεύτερο iPhone 6 με 5.5 ίντσες.

Έχουμε δει και παρουσιάσει αρκετά mock ups βασισμένα στα σχεδιαγράμματα της συσκευής που φέρετε να έχουν διαρρεύσει αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως κανείς δεν είναι σίγουρος μέχρι η Apple να μας το παρουσιάσει κάποια στιγμή όπως όλα δείχνουν τον Σεπτέμβριο.

Παρακάτω έχουμε ένα φυσικό iPhone 6 simulator που παρουσιάζει σήμερα το 9to5Mac για να πάρουμε και μια ιδέα του πως θα δείχνει το iOS αν έτρεχε σε μια οθόνη 4.7 ιντσών.

Δείτε το βίντεο λοιπόν παρακάτω (Για τα χρέη του simulation επιστρατεύτηκε το Motorola Moto X μιας και η 4.7 ιντσών οθόνη του είναι πολύ κοντά σε ότι έχουμε ακούσει για την αντίστοιχη του iPhone 6)

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.