ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Πως θα μπορεί να μοιάζει το αυτοκίνητο της Apple [Video]

Πως θα μπορεί να μοιάζει το αυτοκίνητο της Apple [Video]

Mercedes-Benz-F-015-interior

Οι φήμες για το Apple Car έπιασαν ταχύτητα από 0 έως 60 γρηγορότερα από ότι πιάνει το νέο Tesla μοντέλο P85D, και πλέον είναι ξεκάθαρο πως δεν είναι μόνο φήμες.

Αν τα μυστηριώδη minivan που έκαναν την εμφάνιση τους στην Καλιφόρνια, η είδηση για το Project Titan και το γεγονός πως η Apple έχει 1000 εργαζομένους πάνω σε αυτό δεν σας έπεισαν ίσως το γεγονός πως η Apple προσλαμβάνει υψηλόβαθμα στελέχη της αυτοκινητοβιομηχανίας ίσως να σας πείσει.

Όπως σας παρουσιάσαμε και σε προηγούμενο άρθρο ο Johann Jungwirth, πρώην πρόεδρος  και CEO της Mercedes-Benz Research & Development ανήκει πλέον στο δυναμικό της Apple.

O Jungwirth έχει δουλέψει πάνω σε μερικά φανταστικά project και μέσα σε αυτά ένα concept αυτοκίνητο που σας παρουσιάζουμε παρακάτω:

Μπορεί ένα επερχόμενο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Apple να μοιάζει έτσι; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αλλά πλέον είναι σχεδόν βέβαιο πως και “καπνό έχουμε αλλά και φωτιά”

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.