ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple TV / Πως θα μπορεί να μοιάζει το επερχόμενο Apple TV με ένα μοναδικής ομορφιάς χειριστήριο

Πως θα μπορεί να μοιάζει το επερχόμενο Apple TV με ένα μοναδικής ομορφιάς χειριστήριο

Apple-TV-mockup-Curved.de-002

Όπως σας αναφέραμε σε χθεσινό άρθρο στο νέο βιβλίο για την Apple που κυκλοφόρησε, Haunted Empire: Apple After Steve Jobs, διαβάσαμε πως το 2010 ο Steve Jobs δεν ήταν υπέρμαχος σε καμιά περίπτωση στην δημιουργίας μιας τηλεόρασης από την Apple αφήνοντας όμως το ενδεχόμενο ανοιχτό για το μέλλον του υπάρχον Apple TV.

Ο Tim Cook πρόσφατα αποκάλυψε πως η εποχές που το Apple TV της εταιρείας ήταν ένα hobby μάλλον τελείωσαν δίνοντας έτσι την αίσθηση πως η Apple δουλεύει πλέον σε ένα ολοκληρωμένο προϊόν.

Apple-TV-mockup-Curved.de-006

Το Curved.de’s Apple TV concept που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι μοναδικό με μεγάλο του χαρακτηριστικό του χειριστήριο του! Δεν ξέρουμε για εσάς αλλά αν η Apple σύντομα μας εμφανίσει κάτι τέτοιο και ας μην μπορούμε να του κάνουμε jailbreak θα σπεύσουμε να το αγοράσουμε!!

Apple-TV-mockup-Curved.de-000

Apple-TV-mockup-Curved.de-009

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.