ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPad / Πως θα σας φαινότανε ένα iPad mini Air;

Πως θα σας φαινότανε ένα iPad mini Air;

ipadminispacegray

Όταν η Apple τον περασμένο Οκτώβριο ανανέωσε την γραμμή του iPad της κανένας δεν περίμενε να έχουμε μια αλλαγή στο όνομα αλλά η Apple έκανε την έκπληξη ονομάζοντας το 5ης γενιάς iPad της ως iPad Air.

Η νέα ονομασία ήταν στενά συνυφασμένη με τον νέο σχεδιασμό και πιο σημαντικά με την λεπτή υπογραφή της συσκευής. Καθώς σε λίγους μήνες αναμένουμε την Apple να ανανεώσει και την γραμμή των iPad της εκ νέου για φέτος μια νέα αναφορά κάνει λόγω πως η μεγάλη έκπληξη θα έρθει φέτος για τα iPad Mini.

Σύμφωνα λοιπόν με το GforGames που μεταφέρει διαρροές από την παραγωγή αλυσίδα της Apple, η εταιρεία έχει σκοπό να παρουσιάσει ένα iPad Mini με ακόμη λεπτότερο σχεδιασμό που μάλιστα εξαιτίας αυτού θα πάρει και την ονομασία Air ακολουθώντας την αντίστοιχη του μεγάλου του αδελφού.

Οι φήμες θέλουν το 3ης γενιάς iPad Mini να είναι κατά 30% λεπτότερο από τον προκάτοχο του. Το τωρινό μοντέλο, iPad Mini Retina, είναι 7.5 mm σε πάχος, ενώ το επερχόμενο αναμένεται να φτάσει να είναι κάτι λιγότερο από τα 5mm.

Η συσκευή αναμένεται να έχει και τον Α8 επεξεργαστή από την TSMC.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.