ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Πως μπορεί να μοιάζει ένα iPhone 6 με καμπύλες

Πως μπορεί να μοιάζει ένα iPhone 6 με καμπύλες

iPhone-6-ecran-bordures-07-640x480

Όπως σας ενημερώσαμε χθες το αρκετά αξιόπιστο Κινεζικό Apple Site Macotakara έκανε αναφορά για το επερχόμενο iPhone 6 υποστηρίζοντας πως βάση των πηγών του ο σχεδιασμός του θα αλλάξει δραματικά και πως μάλιστα θα προσανατολίζεται σε άκρα με κλήσεις – καμπύλες.

Πιο συγκεκριμένα το site υποστήριξε πως σε σχέση με τις τετραγωνισμένες άκρες των iPhone 4 και iPhone 5/5s ο νέος σχεδιασμός θα είναι πιο καμπυλωτός στις άκρες με αποτέλεσμα να έχουμε και κάποια συγκεκριμένη καμπυλότητα στην οθόνη.

Το αποτέλεσμα θα είναι η συσκευή να κάθετε καλύτερα στο χέρι του χρήστη κάτι στο οποίο η Apple εστιάζει μιας και πρόκειται για μια συσκευή πλέον 4.7 ιντσών.

Ο Martin Hajek λοιπόν σήμερα αναβάθμισε τα renders του για το iPhone 6 παρουσιάζοντας μας ένα νέο concept με βάση την παραπάνω φημολογία.

iPhone-6-ecran-bordures-05-640x480 iPhone-6-ecran-bordures-04-640x480 iPhone-6-ecran-bordures-00-640x480 iPhone-6-ecran-bordures-08-640x480

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.