ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / Πως να έχετε την “γρήγορη απάντηση” του iOS 8 στο iOS 7 [Tweak]

Πως να έχετε την “γρήγορη απάντηση” του iOS 8 στο iOS 7 [Tweak]

Screen Shot 2014-07-06 at 10.18.48 PM

Αν κάποιος μας έλεγε πριν 6 μήνες πως το χαρακτηριστικό της γρήγορης απάντηση στην εφαρμογή των μηνυμάτων θα εμφανιζόταν στο iOS 8 τότε πολλοί θα πιστεύαν πως αυτό θα ήταν και το μεγάλο highlight της έκδοσης του λογισμικού.

Η Apple όμως όπως μας απέδειξε στο WWDC το παραπάνω ήταν ένα μόνο από τα κρυφά χαρτιά της μιας και τα χαρακτηριστικά του Continuity αλλά και των Extension περιλαμβάνουν μια σειρά από ευκολίες επιλογών και λειτουργίας για τον χρήστη.

Όπως και να έχει σίγουρα η δυνατότητα κάποιος να απαντάει σε ένα μήνυμα γρήγορα είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητο και για αυτό το λόγο κατά το παρελθόν είχαμε μια σειρά από tweaks για jailbreak συσκευές που κάνανε αυτό ακριβώς.

Το νέο jailbreak tweak Interactive Message Notifications είναι αυτό που είναι πιο κοντά στο νέο concept της Apple που θα το δούμε στις συσκευές μας στο iOS 8 από τον Σεπτέμβρη και έπειτα.

Δείτε ένα βίντεο παρακάτω που παρουσιάζει το εν λόγω tweak:

Το εν λόγω tweak θα το βρείτε διαθέσιμο στο Cydia στο ΒigBoss repo στην τιμή των $0.99.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.