ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Οδηγοί / Πως να αφαιρέσετε ένα δίκτυο Wi-Fi από το iPhone ή iPad σας | Οδηγός

Πως να αφαιρέσετε ένα δίκτυο Wi-Fi από το iPhone ή iPad σας | Οδηγός

Screen Shot 2015-02-18 at 01.31.15

Τα Wi-Fi δίκτυα είναι πλέον παντού και τα χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση για να συνδέσουμε τα iPhone και τα iPad μας έτσι ώστε να εισέλθουμε στο Internet. Η αποθήκευση τους γίνεται αυτόματα και όσο βολικό και αν είναι αυτό υπάρχει η περίπτωση να έχετε ένα παλαιό δίκτυο Wi-Fi που προσπαθεί να συνδέσει την συσκευή σας όταν εσείς δεν το θέλετε.

Για καλή μας τύχη το iOS μας επιτρέπει με μερικά απλά βήματα εύκολα να κάνουμε την συσκευή μας να “ξεχάσει” αυτό το δίκτυο.

Να τονίσουμε πως με τα παρακάτω βήματα το δίκτυο θα αφαιρεθεί μόνο από την συσκευή που τα εφαρμόζεται εκτός αν χρησιμοποιείτε το iCloud Keychain όπου σε αυτή την περίπτωση το επιλεγμένο δίκτυο θα αφαιρεθεί από όλα τα iPhones, iPads, και Macs που έχετε συσχετισμένα με το iCloud ID.

  1. Πηγαίνετε στα Settings στο iPhone ή iPad.
  2. Κάντε Tap στο Wi-Fi.
  3. Κάντε Tap στο info κουμπί δίπλα στο όνομα του δικτύου.
  4. Κάντε Tap στο Forget This Network.

forget_wifi_network_ios_howto1

forget_wifi_network_ios_howto2

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.