ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / Πως να αφαιρέσετε το PPSync από το iOS 7.1.1 jailbreak

Πως να αφαιρέσετε το PPSync από το iOS 7.1.1 jailbreak

Cydia-Package-400x400

Αν και σας τονίζουμε εκ νέου πως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με το το νέο  iOS 7.1.1 jailbreak εργαλείο ειδικά για τις πρώτες μέρες, είμαστε σίγουροι πως κάποιοι από εσάς θα το επιχειρήσετε. Αν το κάνατε και έχετε προβλήματα στην συσκευή σας ίσως να φταίει το PPSync, ένα πακέτο το οποίο είναι εγκατεστημένο στο εργαλείο.

Το PPSync που είναι η κινέζικη έκδοση του AppSync, έχει αναφερθεί από πολλούς ότι είναι κακογραμμένο και άκρως προβληματικό. Είναι γνωστό πως δημιουργεί προβλήματα αστάθειας στο σύστημα και σε εφαρμογές όπως οι Safari, Mail, Weather. Επίσης μπορεί να σας εξαφανίσει και εικονίδια του springboard αλλά και άλλα προβλήματα.

Screen Shot 2014-06-23 at 10.52.54 PM

Η γνωστή προγραμματίστρια Karen Tsai τονίζει σήμερα πως πρέπει όλοι οι χρήστες να χρησιμοποιήσουν το δικό της Complete PPSync Remover από το  Cydia. Το εν λόγω πακέτο δεν θα το βρείτε στα βασικά repositories, οπότε θα πρέπει να προσθέσετε το http://cydia.angelxwind.net/.

Αν επιμένετε βέβαια έτσι ώστε να έχετε την χρηστικότητα του AppSync η Tsai προτείνει να εγκαταστήστε το AppSync Unified, ένα  open source implementation του AppSync για το  iOS 5 – 7.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.