ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Οδηγοί / Πως να διορθώσετε το πρόβλημα κατανάλωσης μπαταρίας στην iOS 8.2 έκδοση | Οδηγίες

Πως να διορθώσετε το πρόβλημα κατανάλωσης μπαταρίας στην iOS 8.2 έκδοση | Οδηγίες

iPhone-5-battery-charging

Η iOS 8.2  φαίνεται να έχει δημιουργήσει έναν νέο πονοκέφαλο σε αρκετούς χρήστες μιας και αναφέρουν πως από την στιγμή που εγκατέστησαν την εν λόγω έκδοση παρατήρησαν μείωση στην διάρκεια ζωής της μπαταρίας της συσκευής.

Η Apple όπως αναμενόταν έκανε διαθέσιμη την συγκεκριμένη έκδοση μετά το πρόσφατο Spring Forward event της. Η έκδοση αυτή πέρα από την υποστήριξη για το Apple Watch και την αντίστοιχη εφαρμογή έφερε και μερικές διορθώσεις σφαλμάτων και καλύτερη σταθερότητα.

Επιπλέον η Apple έφερε και κάποιες βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά στην Health εφαρμογή της που όπως όλα δείχνουν είναι και η αιτία πίσω από αυτό το πρόβλημα με την επιπλέον κατανάλωση της μπαταρίας.

Αν λοιπόν ανήκετε στην κατηγορία των χρηστών που κάνοντας την αναβάθμιση παρατηρήσατε πως η αυτονομία της συσκευής σας χειροτέρεψε τότε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και μπορεί να βελτιώσετε την κατάσταση αυτή.

Αρχικά να τονίσουμε πως αν και η Health εφαρμογή είναι σίγουρα μια σημαντική προσθήκη στο iOS 8 θα πρέπει ίσως να αναρωτηθείτε αν την χρειάζεστε αυτή την εφαρμογή. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν η παρακάτω λύση είναι για αυτούς που δεν τους ενδιαφέρει και τόσο.

Σημαντικό: Τα παρακάτω βήματα είναι διαθέσιμα για iPhones που έχουν ενσωματωμένο των μικροεπεξεργαστή της Apple – iPhone 5S, iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

Βήμα 1: Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις – Settings της iPhone συσκευής σας

Βήμα 2: Κάντε scroll προς τα κάνω και κάντε tap στο Privacy – Απόρρητο

Screen Shot 2015-03-13 at 02.30.05

Βήμα 3: Βρείτε την επιλογή Motion & Fitness και επιλέξτε την

Screen Shot 2015-03-13 at 02.31.13

Βήμα 4: Θα δείτε την επιλογή ‘Fitness Tracking,’ γυρίστε την στην θέση ‘Off’ και έτσι απενεργοποιείτε από το iPhone την δυνατότητα να καταγράφει μια σειρά δραστηριοτήτων σας για την εφαρμογή Health.

Screen Shot 2015-03-13 at 02.31.40

Αν θελήσετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Health εκ νέου και για να έχετε ακριβή δεδομένα τότε μην ξεχάσετε να αντιστρέψετε αυτή την επιλογή.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.