ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Οδηγοί / Πως να εγκαταστήσετε το Popcorn Time στο iOS 8 χωρίς jailbreak | Οδηγός

Πως να εγκαταστήσετε το Popcorn Time στο iOS 8 χωρίς jailbreak | Οδηγός

ios_is_here

Το Popcorn Time έχει κατακτήσει τον χώρο των streaming torrents και κάνει πολύ εύκολο το να δείτε όποια ταινία θέλετε από την iOS συσκευή σας. Το πρόβλημα είναι πως αυτή θα πρέπει να είναι jailbroken για να λειτουργήσει.

Τα ευχάριστα νέα είναι πως χάρη σε ένα κενό του iOS οι χρήστες που δεν έχουν κάνει jailbreak την συσκευή τους και είναι στο iOS 8 μπορούν να την εγκαταστήσουν μέσω μιας banner εφαρμογής από τον πλοηγό.

Να τονίσουμε πως το Popcorn Time δεν είναι τελείως νόμιμο αλλά η δημοτικότητα του τους τελευταίους μήνες έχει κυριολεκτικά εκτοξευτεί προβληματίζοντας απίστευτα το Hollywood που δεν έχει βρει ακόμη κάποιο τρόπο για να το σταματήσει.

Ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες μπορείτε να το εγκαταστήσετε και στην δική σας συσκευή σήμερα:

Βήμα 1: Πηγαίνετε στα Settings > General > Date & Time στην iOS 8 συσκευή σας και αλλάξτε την ημερομηνία σε September 16th.
Βήμα 2: Ανοίξτε το Safari και πλοηγηθείτε στο Pgyer.com/timeforpopcorn
Βήμα 3: Κάντε Tap στο πράσινο κουμπί για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή του Popcorn Time.
Βήμα 4: Ανοίξτε το Popcorn Time, κάντε tap στο Trust
Βήμα 5: Πηγαίνετε πίσω στα Setting > General > Date & Time και γυρίστε την πίσω στο Automatic
Βήμα 6: Καλή διασκέδαση!!

Όπως είπαμε και στους προηγούμενος παρόμοιους οδηγούς μας η Apple έχει κλείσει αυτό το time-hack στην iOS 8.1 που αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία προς το τέλος Οκτωβρίου.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.