ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Οδηγοί / Πως να εμφανίσετε το Paper Tape στην εφαρμογή Calculator στο Mac | Οδηγίες

Πως να εμφανίσετε το Paper Tape στην εφαρμογή Calculator στο Mac | Οδηγίες

calculator-mac-paper-tape-610x463

Αν συχνά προσθέτετε πολλούς αριθμούς ή κάνετε μια συνεχιζόμενη σειρά μαθηματικών πράξεων που πρέπει να ελέγχετε τότε καλό είναι να γνωρίζετε πως η εφαρμογή Calculator στο Mac σας έχει ένα χαρακτηριστικό που θα σας κάνει την ζωή ευκολότερη και το οποίο ονομάζεται Paper Tape.

Με το χαρακτηριστικό αυτό μπορείτε να βλέπετε την σειρά των αριθμών και πράξεων που έχετε κάνει στο Calculator και έτσι θα αποφεύγετε εύκολα τυχόν λάθη.

Διαδικασία ενεργοποίησης

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Calculator από τα /Applications/
  2. Κάντε κλικ στο “Window” μενού και επιλέξτε “Show Paper Tape” (εναλλακτικά πατήστε Command+T)
  3. Κάντε τους υπολογισμούς σας κανονικά και θα παρατηρήσετε πως το Paper Tape θα κάνει καταγραφή της διαδικασίας αυτής

show-paper-tape-mac-calculator-610x414

Αν τώρα τελειώσετε με τους υπολογισμούς σας μπορεί να θέλετε να κρατήσετε ένα αρχείο για αυτούς ή ακόμη και να τους εκτυπώσετε. Το Paper Tape σας δίνει αυτή την δυνατότητα όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

save-or-print-calculator-tape-mac-os-x-610x435

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.