ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Οδηγοί / Πως να επανεγκαταστήσετε εφαρμογές και παιχνίδια σε iPhone και iPad

Πως να επανεγκαταστήσετε εφαρμογές και παιχνίδια σε iPhone και iPad

Screenshot at Νοε 28 13-48-28

Εάν αγοράζετε συχνά εφαρμογές και παιχνίδια για το iPhone ή το iPad σας μπορεί να δείτε τον ελεύθερο χώρο της συσκευής σας να περιορίζεται αισθητά ή την αρχική σας οθόνη να έχει γεμίσει με ένα χάος εφαρμογών και παιχνιδιών. Πολλοί λένε ότι δεν διαγράφουν εφαρμογές που έχουν αγοράσει γιατί δεν είναι σε θέση να την αγοράσουν ξανά. Ευτυχώς, χάρη στο iTunes στο iCloud, που είναι μέρος του iCloud, μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε ξανά οποιαδήποτε εφαρμογή ή παιχνίδι που έχετε αγοράσει ξανά στο παρελθόν όποτε θέλετε χωρίς επιπλέον κόστος!

Πως να κατεβάσετε μια προηγούμενη αγορά που έχετε διαγράψει από το iPhone ή το iPad

1. Πάτε στο AppStore του iPhone ή του iPad σας.

2. Επιλέξτε την καρτέλα Updates (ενημερώσεις) που βρίσκεται στο κάτω μέρος.

3. Πατήστε purchased (αγοράστηκε) στην κορυφή.

4. Αν έχετε ενεργοποιήσει την οικογενειακή κοινή χρήση πατήστε στο όνομα του προσώπου που αγόρασε την εφαρμογή. Αν δεν έχετε ενεργοποιήσει την οικογενειακή κοινή χρήση μπορείτε απλά να μεταβείτε στο βήμα 5.

5. Επιλέξτε το Not on This iPhone (όχι σε αυτό το iPhone) για να δείτε ποιες αγορασμένες εφαρμογές δεν βρίσκονται μέσα σε αυτό το iPhone.

6. Πατήστε στο cloud icon για να εγκαταστήσετε ξανά μια εφαρμογή που έχετε αγοράσει στο παρελθόν.

7. Αν γνωρίζεται το όνομα της εφαρμογής που θέλετε να κατεβάσετε σύρετε προς τα κάτω για να εμφανιστεί το πεδίο αναζήτησης. Μπορείτε να πληκτρολογήσετε το όνομα της εφαρμογής κι να μεταβείτε εύκολα σε αυτό.

Screenshot at Νοε 28 15-43-49

Screenshot at Νοε 28 15-44-05

Screenshot at Νοε 28 15-44-22

Σχολιασμός στο φορουμ

About Christina Bourcha

Christina Bourcha
Η Χριστίνα είναι αρθρογράφος του Apple World Hellas.Είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Εθνολογίας,μεταπτυχιακού στην διοίκηση σχολείων και πτυχίου Βοηθών Φαρμακείου (από σπόντα). Πρώτη και αγαπημένη συσκευή το iphone 3gs.Η πρώτη επαφή με την συσκευή ήταν πρωτόγνωρη!Προσεχώς κάτοχος imac και iphone 6 plus gold.Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την ζωγραφική,το διάβασμα και τη φωτογραφία.