ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Οδηγοί / Πως να κάνετε εξαγωγή των iCloud επαφών σας | Οδηγός

Πως να κάνετε εξαγωγή των iCloud επαφών σας | Οδηγός

iCloud-Contacts

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να εξάγετε τις επαφές σας και αργά η γρήγορα κάποιοι ίσως χρειαστείτε να το κάνετε. Για αυτό τον σκοπό υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που μπορούν να σας βοηθήσουν ή μπορείτε να το κάνετε απ ευθείας και από το Mac σας.

Αλλά τι γίνεται αν δεν έχετε Mac αλλά θέλετε να εξάγετε τις επαφές σας; Αν υποθέσουμε πως χρησιμοποιείτε το iCloud για την αποθήκευση όλων των επαφών σας τότε η διαδικασία εξαγωγής είναι πάρα πολύ εύκολη ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα.

Βήμα 1: Πηγαίνετε στο iCloud.com και κάντε είσοδο με το username και password σας

Βήμα 2: Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Επαφών – Contacts

Βήμα 3: Επιλέξτε οποιαδήποτε επαφή σας. Όταν το κάνετε αυτό η επαφή θα επισημανθεί σε χρώμα μπλε

Βήμα 4: Στο πληκτρολόγιο σας πατήστε Command + A ταυτόχρονα. Με αυτή την ενέργεια θα επιλεγούν όλες οι επαφές σας

Step 5: Στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης σας κάντε κλικ στο εικονίδιο με γρανάζι και επιλέξτε Export vCard…

Βήμα 6: Όλες σας οι επαφές θα συγχωνευτούν σε ένα αρχείο το οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε στην επιφάνεια εργασίας σας ή όπου αλλού θέλετε στον υπολογιστή σας. Ο φάκελος που θα δημιουργηθεί θα έχει την κατάληξη .vcf, και αυτό σημαίνει πως θα μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε εφαρμογή επαφών ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θέλετε ανεξάρτητα από την πλατφόρμα.

Είναι τόσο απλό και εύκολο.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.