ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Πως να κάνετε λήψη μιας φωτογραφίας γρήγορα χωρίς την εφαρμογή της κάμερας

Πως να κάνετε λήψη μιας φωτογραφίας γρήγορα χωρίς την εφαρμογή της κάμερας

DSCF1749-2040.0

Αν και η Apple με το iOS έχει κάνει αρκετά εύκολο τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να κάνουμε λήψη φωτογραφιών και βίντεο πάντα υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση, αυτή που έχει να κάνει με το άνοιγμα της εφαρμογή και την τοποθέτηση της συσκευής στην θέση λήψης.

Η εφαρμογή που θα σας παρουσιάσουμε σήμερα έγινε ιδιαίτερα διάσημη στο Android εξαιτίας της ταχύτητας με της οποία μπορεί να κάνει λήψη φωτογραφιών έχοντας μάλιστα υποστήριξη ενός widget για αυτό τον σκοπό.

image1

Η ονομασία της εφαρμογής είναι QuickShot και έτσι απλά κάνοντας ένα κλικ στο εικονίδιο της μπορείτε άμεσα να κάνετε λήψη μιας φωτογραφίας με απίστευτη ταχύτητα. Μια φωτογραφία που εν συνεχεία θα τοποθετηθεί στην βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας.

Σε αυτό βέβαια το σημείο να τονίσουμε πως πολύ πιθανόν κάποιες λήψεις μέσω αυτής της εφαρμογής να βγουν θολές μιας και πραγματικά ένα κλικ σημαίνει μια λήψη τόσο απλά τόσο γρήγορα. Αλλά όπως αναφέραμε και στην αρχή ο σκοπός της εφαρμογής είναι η ταχύτητα και το να σας προσφέρει την δυνατότητα να μην χάσετε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε να απαθανατίσετε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Το QuickShot θα το βρείτε διαθέσιμο στο App Store στην τιμή των 0,99 € για iPhone και iPad εδώ

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.