ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / Πως να κάνετε συνεχές scrolling στην Home Screen και στους φακέλους σας στο iOS 7

Πως να κάνετε συνεχές scrolling στην Home Screen και στους φακέλους σας στο iOS 7

Resized-Mobius-Cydia

To Mobius είναι ένα jailbreak tweak το οποίο σας επιτρέπει να κάνει συνεχές scrolling τόσο στην Home Screen της iOS 7 συσκευή σας όσο και μέσα στους φακέλους σας. Είναι αρκετά παρόμοιο σε λειτουργία με ένα παλαιότερο tweak με την ονομασία Wraparound που έκανε την εμφάνιση του το 2011.

Ο Developer του Mobius, Tyler Casson έβαλε ως στόχο να φέρει την χρηστικότητα του Wraparound στο iOS 7 όταν κατάλαβε πως δεν επρόκειτο να αναβαθμιστεί και το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του.

Δείτε παρακάτω μια σύντομη παρουσίαση του:

Αν θέλετε να κατεβάσετε το  Mobius που να τονίσουμε πως είναι δωρεάν, τότε πρέπει να προσθέσετε το repo του developer στην λίστα με τις Cydia πηγές σας.  Το repo είναι το: repo.tylercasson.com

Σχολιασμός στο φόρουμ

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.