ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / Πως να κάνετε jailbreak στην iOS 8.1 με το Pangu 1.0.1 [video] | Οδηγός

Πως να κάνετε jailbreak στην iOS 8.1 με το Pangu 1.0.1 [video] | Οδηγός

ios-8-81-jailbreak-one-available-who-working-it-evad3rs-evasi0n-pangu-team-p0sixninja-ih8sn0w-iphone

Η ομάδα των jailbreakers Pangu όπως σας ενημερώσαμε χθες για ακόμη μια φορά εξέπληξε ευχάριστα πολλούς χρήστες ανακοινώνοντας την δημιουργία ενός νέου jailbreak εργαλείου για το iOS 8. Οι ομάδα φαίνεται να διαθέτει πολύ ταλέντο μιας και το κατάφεραν λίγες εβδομάδες αφότου η Apple έδωσε στην κυκλοφορία το νέο της λογισμικό.

Πριν συνεχίσετε στα βήματα παρακάτω να τονίσουμε πως αυτή την στιγμή το εργαλείο δεν είναι το ιδανικότερο για όλους τους χρήστες – Δεν έρχεται με το Cydia, που πρέπει να περάσετε μόνοι σας όπως θα δείτε παρακάτω, είναι στα κινέζικα και είναι μόνο για Windows.

Πάρα αυτά είναι καλύτερο από το τίποτα και αν αδημονείτε να κάνετε jailbreak την συσκευή σας ακολουθήστε τα βήματα παρακάτω. To επίπεδο δυσκολίας δεν είναι μεγάλο αλλά αν δεν είστε σίγουροι καλό είναι να περιμένετε την ανανέωση του jailbreak εργαλείου από την Pangu ομάδα που θα κάνει πολλά από τα παρακάτω αυτοματοποιημένα. 

To εργαλείο μπορεί να κάνει jailbreak συσκευές όπως τα iPhone 5S, iPhone 6 και iPhone 6 Plus καθώς και οποιαδήποτε άλλη συσκευή με εγκατεστημένο το iOS 8.x.

Βήμα  1: Κάντε ένα νέο  restore του iOS 8.1 στην συσκευή σας μέσω iTunes

Βήμα 2: Στην iOS συσκευή σας πηγαίνετε στα Settings → iCloud → Find My iPhone, και απενεργοποιήστε το Find My iPhone

Βήμα 3: Στην iOS συσκευή σας πηγαίνετε στα Settings → Passcode, και απενεργοποιήστε το Passcode Lock

Βήμα 4: Εγκαταστήστε το iTunes σε ένα μηχάνημα Windows, και βεβαιωθείτε πως το iTunes αναγνωρίζει την iOS συσκευή σας όταν την συνδέεται με τον υπολογιστή – Είναι πολύ σημαντικό αυτό!!

Βήμα 5: Κάντε λήψη του Pangu εργαλείου από την downloads σελίδα του iDownloadblog και σώστε το αρχείο στην επιφάνεια εργασίας σας

Βήμα 6: Κάντε κλικ πάνω στο Pangu εργαλείο και επιλέξτε Run as administrator → Yes

Βήμα 7: Κάντε Uncheck τ0 box του Pangu εργαλείου για να μην εγκαταστήσετε λογισμικό που δεν θέλετε

Βήμα 8: Περιμένετε μέχρι το Pangu εργαλείο να αναγνωρίζει την συνδεμένη iOS συσκευή σας και εν συνεχεία κάντε κλικ στο μπλε jailbreak κουμπί  

Βήμα 9: Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η διεργασία και μετέπειτα εκκινείτε την εφαρμογή του Pangu στην iOS συσκευή σας  B

Παρακολουθήστε και τον βίντεο οδηγό του iDownloadblog παρακάτω για αυτά τα βήματα:

Εγκαταστήστε το Cydia

Βήμα 1: Κάντε εγκατάσταση του OpenSSH στην iOS συσκευή σας από την εφαρμογή του Pangu

Βήμα 2: Κάντε λήψη και εγκατάσταση του CyberDuck SFTP client

Βήμα 3: Βρείτε την WiFi IP διεύθυνση της συσκευής σας μέσω Settings → Wi-Fi → ‘i

Βήμα 4: Εκκινείτε το CyberDuck και συνδέεστε το με την IP διεύθυνση της iOS συσκευή σας

Βήμα 5: Κάντε λήψη τα Cydia files, και τοποθετήστε τα στην iOS συσκευή σας μέσω του CyberDuck

Βήμα 6: Ενώ το CyberDuck είναι ανοιχτό κάντε κλικ στο Go → Send Command επικολλήστε την παρακάτω εντολή και κάντε κλικ στο Send:

dpkg –install cydia-lproj_1.1.12_iphoneos-arm.deb cydia_1.1.13_iphoneos-arm.deb

Βήμα 7: Κλικ στο Go → Send Command εκ νέου και γράψτε restart και μετά πατήστε Send. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα η συσκευή σας να γίνει reboot.

Παρακολουθήστε και τον βίντεο οδηγό του iDownloadblog παρακάτω για αυτά τα βήματα:

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.