ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple TV / Πως να κάνετε Stream ταινίας Torrent στο Apple TV χρησιμοποιώντας το TorrenTV | Οδηγός

Πως να κάνετε Stream ταινίας Torrent στο Apple TV χρησιμοποιώντας το TorrenTV | Οδηγός

190904-1280

Παρακάτω θα βρείτε οδηγίες για το πως να κάνετε stream μια ταινία ή ένα βίντεο στο Apple TV σας χρησιμοποιώντας το TorrenTV.

Με αυτό τον τρόπο να τονίσουμε πως μπορείτε να δείτε ένα video torrent στο Apple TV σας χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε να γίνει πλήρης λήψη του πρώτα. Σας παραθέτουμε αυτές τις οδηγίες για να τις χρησιμοποιήσετε για νόμιμα torrents του διαδικτύου. Δεν φέρουμε καμιά ευθύνη ούτε συνηγορούμε στην λήψη παράνομου υλικού όπως αυτό περιγράφεται από την νομοθεσία και ως εκ τούτου δεν θα προσφέρουμε υποστήριξη για κάποιο τέτοιο σκοπό.

Βήμα 1ο

Κατεβάστε το TorrenTV για το λειτουργικό σας σύστημα παρακάτω:

● Mac
● Windows
● Linux (32-bit)
● Linux (64-bit)

190909-1280

Βήμα 2ο

Για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή σας στο Mac κάντε διπλό κλικ στο dmg αρχείο που κατεβάσετε και εν συνεχεία σύρετε το εικονίδιο του TorrenTV στον φάκελο των εφαρμογών σας

190910

Βήμα 3ο

Για να ξεκινήσετε την εφαρμογή πηγαίνετε στον φάκελο με τις εφαρμογές σας και κάντε δεξί κλικ στην εφαρμογή TorrenTV. Επιλέξτε Open από του μενού που θα εμφανιστεί. Στο νέο παράθυρο διαλόγου που θα ανοίξετε κάντε ακόμη μια φορά κλικ πάνω στο Open

190915-1280

 

190918

Βήμα 4ο

Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή TorrenTV θα χρειαστεί να κάνετε drop ένα magnet ή .torrent αρχείο μέσα στο παράθυρο της εφαρμογής. Για να κάνετε μια γρήγορη δοκιμή σας παραθέτουμε ένα νόμιμο αρχείο torrent εδώ. Κατεβάστε το και εντοπίστε το στον φάκελο Λήψεις – Downloads. Εν συνεχεία κάντε drop το αρχείο που μόλις κατεβάσατε στο παράθυρο του  TorrenTV.

190912

 

190921

Θα παρατηρήσετε πως η εφαρμογή θα ξεκινήσει να κάνει λήψη του torrent και μόλις έχει κάνει ένα πρώτο buffering θα ξεκινήσει να δείχνει το βίντεο αυτό απ ευθείας στο Apple TV σας!!

190924

 

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.