ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Οδηγοί / Πως να κάνετε stream torrent ταινίες στο iOS 8 χωρίς jailbreak – Η επιστροφή | Οδηγός

Πως να κάνετε stream torrent ταινίες στο iOS 8 χωρίς jailbreak – Η επιστροφή | Οδηγός

Screen Shot 2015-01-15 at 20.07.10

Το PopCorn Time έχει περάσει από σαράντα κύματα σαν υπηρεσία και πλέον αν και λειτουργεί είναι διαθέσιμο σε Mac συσκευές αλλά όχι σε αντίστοιχες του iOS (ειδικά χωρίς jailbreak). Για όσους δεν γνωρίζουν την υπηρεσία αλλά και παρόμοιες αυτής ουσιαστικά ο χρήστης εγκαθιστά μια διεπαφή στην συσκευή του που του επιτρέπει να κατεβάζει torrents ταινιών και σειρών δωρεάν και να τις βλέπει εκείνη την στιγμή.

Ναι, δεν είναι νόμιμες υπηρεσίες με την στενή έννοια του όρου και έχουν φέρει τεράστια αναστάτωση στο Hollywood αλλά και σε streaming υπηρεσίες όπως το Netflix.

Επειδή όμως πολλοί από εσάς μας το ζητήσατε και επειδή το κάναμε ήδη μια φορά παρακάτω σας παρουσιάζουμε πως μπορείτε να κάνετε το παραπάνω από την iOS συσκευή σας χωρίς αυτή να είναι jailbreak.

O  λόγος λοιπόν για την υπηρεσία MovieBox η οποία στην ουσία κάνει ακριβώς ότι και το PopCorn Time με την μεγάλη διαφορά πως δεν χρειάζεται jailbreak η συσκευή σας. (Ο παλαιότερος οδηγός μας πλέον δεν ισχύει)

Βήμα 1 – Από τον πλοηγό της iOS συσκευής σας, Safari, κάντε κλικ εδώ

Βήμα 2 – Στην συνέχεια στην σελίδα που θα ανοίξει κάντε κλικ στο install app

Screen Shot 2015-01-15 at 20.05.52

Βήμα 3 – Κάντε κλικ στο install στο παραθύρου διαλόγου που θα εμφανιστεί

Βήμα 4 – Η εφαρμογή θα αρχίσει να εγκαθιστάτε στην Home Screen της συσκευής σας. Μόλις αυτή ολοκληρωθεί ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε trust στο νέο παράθυρου διαλόγου που θα εμφανιστεί.

Βήμα 5 – Για όσους θέλουν και υπότιτλους κάντε ένα λογαριασμό στο opensubtitles.org

Εμείς το δοκιμάσαμε τόσο σε iPhone όσο και σε iPad και δεν είχαμε κανένα θέμα απολύτως

 Να τονίσουμε πως μιας και πρόκειται για unofficial τρόπο και μη εγκεκριμένη εφαρμογή από την Apple προχωρήστε με δική σας ευθύνη στην εγκατάσταση της.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.