ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / Πως να κάνετε untethered jailbreak το iOS 7.1 και iOS 7.1.1 με το Pangu στα Windows [video]

Πως να κάνετε untethered jailbreak το iOS 7.1 και iOS 7.1.1 με το Pangu στα Windows [video]

Screen-Shot-2014-06-23-at-1.13.17-PM-1024x663

To Pangu.io jailbreak έφτασε σήμερα από του πουθενά κυριολεκτικά αλλά πλέον είναι επιβεβαιωμένο πως δουλεύει 100%. Το Pangu θα γίνει διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις. Μια έκδοση για Windows και μια για Mac με την δεύτερη να μην ακόμη διαθέσιμη αλλά να γίνεται σύντομα.

Παρακάτω σας έχουμε αναλυτικές οδηγίες για το πως να χρησιμοποιήσετε αυτό το νέο jailbreak εργαλείο καθώς και ένα βίντεο με εξήγηση βήμα βήμα της διαδικασίας. Όταν γίνει διαθέσιμη και η έκδοση για Mac θα κάνουμε κάτι ανάλογο.

Το  Pangu jailbreak είναι συμβατό με: iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPod touch 5th gen, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad mini, iPad mini με Retina Display.

Video Turorial (Via iDownloadblog)

Bήμα 1 – Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του Pangu από εδώ 

Βήμα 2 – Συνδέστε την iOS 7.1.x συσκευή σας στην USB θύρα του υπολογιστή σας.

Βήμα 3 – Τρέξτε το Pangu_v1.0.exe στο Windows μηχάνημα σας. Αν δείτε περίεργους χαρακτήρες στην οθόνη ίσως είναι γιατί τα Windows δεν εμφανίζουν τους κινεζικούς χαρακτήρες σωστά. Ακολουθήστε τα βήματα όπως και στο βίντεο και δεν έχετε να ανησυχήσετε για κάτι.

185974

Βήμα 4 -Να είστε σίγουροι πως έχετε αφήσει unchecked το checkbox και εν συνεχεία πατήστε κλικ στο Start Jailbreak κουμπί.

185971

Βήμα 5 – To Pangu θα σας ζητήσει να πάτε στα  Settings > General > Date & Time και να απενεργοποιήσετε το Set Automatically toggle. Εν συνεχεία θα πρέπει να βάλετε την ημερομήνια στις June 2, 2014.

186010

Βήμα 6 – H διαδικασία του Jailbreak θα ξεκινήσει. Θα δείτε το εικονίδιο της Pangu εφαρμογής στην Home Screen σας. Πατήστε πάνω στο εικονίδιο για να ξεκινήσετε την εφαρμογή.

Βήμα 7 – Περιμένετε και μην κάνετε τίποτα η διαδικασία του jailbreak θα κρατήσει για 10 με 15 λεπτά

Βήμα 8 – Μόλις ολοκληρωθεί το jailbreak θα δείτε ένα μήνυμα που θα σας λέει να ευχαριστηθείτε το jailbreak σας. Κάνοντας unlock την συσκευή σας εν συνεχεία θα πρέπει να δείτε το εικονίδιο του Cydia στην Home Screen σας.

Συγχαρητήρια. Έχετε πλέον κάνει untethered jailbreak στο iOS 7.1.x. επαναφέρετε την αυτόματη ημερομηνία στην συσκευή σας πηγαίνοντας στο Settings > General > Date & Time.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.