ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Games / Πως να παίξετε Nintendo παιχνίδια από το mobile Safari χωρίς jailbreak

Πως να παίξετε Nintendo παιχνίδια από το mobile Safari χωρίς jailbreak

webNES-1024x764

Φανταστικά νέα για τους φίλους μας που τους αρέσουν τα παιχνίδια και δη είναι και λάτρεις των παλαιών τίτλων της Nintendo. Κάποιος δημιούργησε ένα website που σας επιτρέπει να παίζετε NES roms απ ευθείας από το Mobile Safari χωρίς να χρειαστεί να κάνετε jailbreak την συσκευή σας.

Το νέο αυτό site ονομάζεται webNES και επιτρέπει σε χρήστες να συνδέσουν τον Dropbox λογαριασμό τους και από εκεί να φορτώσουν τα αγαπημένα του roms και να τα παίξουν στον πλοηγό τους. Το τελευταίο γεγονός είναι απίστευτα ευχαριστώ μιας και σημαίνει πως η Apple δεν μπορεί να το κλείσει ενώ ο συγκεκριμένος emulator είναι καλοσχεδιασμένος επιτρέποντας να παίξετε παιχνίδια τόσο σε portrait όσο και σε landscape mode.

webNES-games

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Μπορεί η εμπειρία χρήσης σε κάποιες στιγμές να είναι η καλύτερη δυνατή αλλά το γεγονός πως έχει δημιουργηθεί κάτι τόσο καλό και σας επιτρέπει να παίξετε παιχνίδια της Nintendo τόσο από το iPhone και iPad σας όσο και ακόμη από όποια άλλη συσκευή έχετε αποτελεί μια πολύ καλή αρχή.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.