ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Πως να συγχρονίσετε ή να προσθέσετε φωτογραφίες στις επαφές σας με τον εύκολο τρόπο

Πως να συγχρονίσετε ή να προσθέσετε φωτογραφίες στις επαφές σας με τον εύκολο τρόπο

iPhone-Contacts-main

Αν δίνετε μεγάλη σημασία στην διεπαφή της mobile συσκευής σας τότε σίγουρα σας ενοχλούν και οι μικρές ατέλειες. Με βάση αυτό σίγουρα οι κενές φωτογραφίες στις επαφές σας είναι ένα από τα θέματα που μπορεί να σας προβληματίζουν.

Υπάρχει όμως μια εφαρμογή που έρχεται να σας λύσει τα χέρια και σε αυτό.

Εναλλακτικά μπορείτε πάντα να προσθέσετε τις φωτογραφίες για κάθε μια επαφή σας χειροκίνητα αλλά σίγουρα αυτό θέλει και χρόνο και κόπο.

H εφαρμογή λοιπόν Contact Pics+ θα σας βοηθήσει αφάνταστα σε αυτό μιας και θα σκανάρει το Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn και Google+ για να βρει φωτογραφίες των επαφών σας και εν συνεχεία εσείς μπορείτε να επιλέξετε ποια θέλετε.

Screen Shot 2015-01-02 at 14.20.27

Η εφαρμογή στοιχίζει 1.79 ευρώ και είναι διαθέσιμη στο App Store εδώ. Έτσι έχετε μια πολύ καλή λύση με χαμηλό κόστος.

Να τονίσουμε βέβαια σε αυτό το σημείο πως όταν περάσετε όλες τις διαθέσιμες φωτογραφίες των επαφών σας μετά πολύ πιθανό να μην χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή ξανά. Πάρα αυτά σίγουρα θα σας λύσει τα χέρια και θα γλιτώσετε πολύ χρόνο από το να περνούσατε μια μια τις φωτογραφίες χειροκίνητα στην συσκευή σας.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.