ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Οδηγοί / Πως να φορτίσετε το iPhone σας γρηγορότερα

Πως να φορτίσετε το iPhone σας γρηγορότερα

how-to-charge-your-iphone-faster-lead

Η γρήγορη φόρτιση είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό πλέον στα Android smartphones και τους επιτρέπει και ακόμη 50% φόρτισης μέσα σε 30 λεπτά.

Η Apple ακόμη δεν έχει φέρει κάτι ανάλογο στο iPhone – Ελπίζουμε να το κάνει φέτος.

Παρακάτω σας έχουμε δύο τρόπους για να φορτίσετε λοιπόν το iPhone σας γρηγορότερα.

Χρησιμοποιήστε ένα φορτιστή iPad

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον power adapter του iPad για να φορτίσετε το iPhone σας. Τα iPads έρχονται με ένα στα 12W με έξοδο 2.1Α σε σύγκριση με τον 5W και με έξοδο 1A που έρχεται στα iPhones.

Πριν αναρωτηθείτε αν θα έχετε πρόβλημα χρησιμοποιώντας αυτό τον τρόπο να τονίσουμε πως η ίδια η Apple τονίζει πως είναι απόλυτα ασφαλές να χρησιμοποιήσετε τον φορτιστή του iPad στο iPhone σας ακόμη και στο Apple Watch.

Χρησιμοποιώντας λοιπόν αυτόν τον φορτιστή θα κερδίσετε σίγουρα 1 ώρα + στην φόρτιση του iPhone σας.

Ενεργοποιήστε το Airplane Mode

Δεν είναι σίγουρα η πιο βολική επιλογή να βάλετε το iPhone σας σε Mode Πτήσης αλλά μια τέτοια ενέργεια θα μειώσει τον απαιτούμενο χρόνο φόρτισης του iPhone σας.

  1. Από την Lock η Home screen κάντε swipe προς τα πάνω από το κάτω μέρος της οθόνης
  2. Κάντε Tap στο εικονίδιο με το αεροπλάνο
  3. Το εικονίδιο του Airplane Mode θα εμφανιστεί στην κορυφή της οθόνης σας

how-to-charge-your-iphone-faster

Μπορείτε επίσης να το ενεργοποιήσετε και από τις Ρυθμίσεις.

Να τονίσουμε πως με αυτό τον τρόπο το iPhone σας θα φορτίσει γρηγορότερα αλλά δεν θα μπορείτε για όσο διάστημα είναι το Airplane Mode ενεργό να δεχτείτε κλήσεις ή μηνύματα ή να έχετε πρόσβαση στο Internet.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.