ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Games / Πως τα Mario παιχνίδια εξελίχθηκαν μέσα στον χρόνο [Video]

Πως τα Mario παιχνίδια εξελίχθηκαν μέσα στον χρόνο [Video]

%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%bc%ce%b9%cf%8c%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf-2016-12-15-10-43-07-%ce%bc%ce%bc

Με το Super Mario Run να είναι πλέον διαθέσιμο στο App Store μετά την επίσημη ανακοίνωση του κατά την παρουσίαση του iPhone 7 πίσω τον Σεπτέμβριο, τόσο η Apple όσο και η Nintendo το κάνουν promoting όσο καλύτερα μπορούν.

Τα πρώτα reviews για τον τίτλο είναι εξαιρετικά και όλοι αναμένουν να γίνει μια τεράστια επιτυχία ο εν λόγω τίτλος στο App Store.

Για να γιορτάσει το γεγονός αυτό η Nintendo δημιούργησε ένα πολύ όμορφο βίντεο που δείχνει πως τα Mario παιχνίδια εξελίχθηκα μέσα στο χρόνο.

Δείτε το παρακάτω:

Δείτε επίσης στο παρακάτω βίντεο τον video game designer Shigeru Miyamoto να σχεδιάζει το Super Mario Run στο iPad Pro του.

Super Mario Run – Τιμή: Δωρεάν (πλήρης έκδοση μέσω In-app purchase με €9,99)

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.