ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Πόσο στοιχίζει το iPhone 5S ανά τον κόσμο

Πόσο στοιχίζει το iPhone 5S ανά τον κόσμο

Screen Shot 2013-12-04 at 7.49.10 PM

Ένα πολύ ωραίο πείραμα που οπτικά και άμεσα απεικονίζει το πόσο κοστίζει το iPhone 5S ανά τον κόσμο έκανε το MobileUnlocked εδώ.

Τα δεδομένα μπορείτε να τα δείτε τόσο σε δολάρια όσο και σε αγγλικές λίρες καθώς επίσης και να αλλάξετε τις τιμές προσθέτοντας τους φόρους για κάθε περιοχή. Οι φόροι όπως φαντάζεστε έχουν μεγάλη διαφοροποίηση ανά την υφήλιο και είναι καθοριστικός παράγοντας για την τελική λιανική τιμή του iPhone.

Στην Ευρώπη η χώρα μας βρίσκεται στις 5 πιο ακριβές τιμολογήσεις καταλαμβάνοντας την 4η θέση ενώ την πρώτη καταλαμβάνει η Τουρκία. Η Ελβετία είναι ο φτηνότερος προορισμός με την Τσεχία και το Ηνωμένο Βασίλειο να ακολουθούν.

Screen Shot 2013-12-04 at 7.50.05 PM

Στον παγκόσμιο χάρτη η χώρα μας δεν αλλάζει πάλι δραματικά θέση μιας και πάλι βρίσκεται στις 5 πιο ακριβές τιμολογήσεις καταλαμβάνοντας την 5η θέση με την Ιορδανία να έρχεται πρώτη αφήνοντας πίσω την Τουρκία στην 2η θέση.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.