ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Σημαντική η αναβάθμιση του iTunes Connect σήμερα

Σημαντική η αναβάθμιση του iTunes Connect σήμερα

screen-shot-2014-02-17-at-23-10-45

H Αpple σήμερα αναβάθμιση την περιοχή των Sales και Trends του iTunes Connect δίνοντας την ικανότητα στους προγραμματιστές να έχουν πιο αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την πηγή των πωλήσεων των εφαρμογών τους καθώς και ένα πιο μοντέρνο σχεδιασμό.

Η αναβάθμιση αυτή δίνει απάντηση σε πολλά θέματα τα οποία είχαν οι εγκεκριμένοι προγραμματιστές της Apple τα τελευταία χρόνια σχετικά με τον έλεγχο των πωλήσεων τους. Για παράδειγμα οι προγραμματιστές πλέον μπορούν να δουν τις αγορές-λήψεις των εφαρμογών τους κατά περιοχή, πλατφόρμα αλλά και κατηγορία. Αυτό σημαίνει πως έχουν μια καλύτερη αίσθηση για το πως οι αγοραστές τους βρίσκουν τις εφαρμογές τους.

Η νέα διεπαφή επιτρέπει επίσης στον χρήστη να κάνει καλύτερη εμφάνιση των λήψεων για συγκεκριμένες χρονικές περιόδους χρησιμοποιώντας τα νέα εύχρηστα sliders που πρόσθεσε η Apple στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.