ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / Συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Cupertino για τα 30 χρόνια του Mac

Συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Cupertino για τα 30 χρόνια του Mac

Screen Shot 2014-01-25 at 2.44.29 PM

Το Mac έγινε χθες όπως σας ενημερώσαμε 30 χρονών και η Apple το γιορτάζει δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα σε ένα προϊόν που την έκανε σήμερα την εταιρεία που όλοι ξέρουμε.

Στο σημερινό πρόγραμμα είχαμε μια μεγάλη συναυλία του δημοφιλούς συγκροτήματος OneRepublic στο Cupertino και ο Tim Cook περιχαρής έκανε tweet και ανέβασε φωτογραφίες.

163348

“Γιορτάζουμε τα 30 χρόνια του Mac με μερικούς από τους πιο στενούς μας φίλους στο Cupertino παρέα με του OneRepublic. Φανταστικά”

“Είμαστε και σήμερα στο σταυροδρόμι της τεχνολογίας και των φιλελεύθερων τεχνών, Χρόνια πολλά Mac”

163315

Πέρα από τα παραπάνω tweets του Tim Cook η έδρα της Apple στο Cupertino στολίστηκε και με γιγαντίαια πόστερ με λίστες ονομάτων όλων των ανθρώπων που δούλεψαν για την εταιρεία.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.