ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Σύμφωνα με την Apple, το 85% των iPhone, iPod touch και iPad έχουν εγκατεστημένο το iOS 7

Σύμφωνα με την Apple, το 85% των iPhone, iPod touch και iPad έχουν εγκατεστημένο το iOS 7

iPhone5sios7-640x424

Η Apple σήμερα ανανέωσε τα νούμερα χρήσης του iOS μέσω της ενότητας App Store Distribution στο φόρουμ των εγκεκριμένων προγραμματιστών της. Σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα που προέρχονται από το App Store μέσα σε μια περίοδο που τελείωσε στις 23 Μαρτίου το 85%  των iPhone, iPod touch και iPad έχουν εγκατεστημένο το iOS 7.

12% των συσκευών ή αν θέλετε διαφορετικά μια στις οκτώ έχουν εγκατεστημένο το iOS 6 και μόνο ένα 3% βρίσκεται σε παλαιότερη έκδοση του λογισμικού.

iOS-usage-stats-20140324

Αν αναρωτιέστε την ίδια ώρα πια είναι η κατάσταση στο αντίπαλο στρατόπεδο και στο Android δείτε την παρακάτω εικόνα.

Screen-Shot-2014-03-24-at-20.47.25

Βασισμένο λοιπόν σε μια αντίστοιχη περίοδο 7 ημερών που έληξε στις 3 Μαρτίου του 2014, το 62% των συσκευών είχαν εγκατεστημένο το Android Jelly Bean και το 35.5% είχε ακόμη παλαιότερες εκδόσεις. Μόνο το 2.5% των συσκευών είχαν εγκατεστημένο το νέο λογισμικό KitKat.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.