ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / Τέλος υποστήριξης του Boot Camp από τα καινούρια MacBook Pro και Air

Τέλος υποστήριξης του Boot Camp από τα καινούρια MacBook Pro και Air

windows_on_mac_hero

Τα πιο πρόσφατο μοντέλο MacBook Pro 13 ιντσών και τα νέα MacBook Air τα οποία έκαναν την νέα τους εμφάνιση στο Spring Forward Event, έρχονται πλέον χωρίς υποστήριξη των Windows 7 μέσω Boot Camp.

Για τους νέους μας χρήστες, να τους ενημερώσουμε πως το Boot Camp επιτρέπει σε χρήστες Mac να εγκαταστήσουν τα Windows σε κάποιο partition του σκληρού δίσκου. Η μόνη έκδοση η οποία υποστηρίζεται πλέον από το Boot Camp είναι η έκδοση 64-bit των Windows 8.

Εάν έχετε ήδη κάποιο από τα παραπάνω μοντέλα και θέλετε να εγκαταστήσετε τα Windows 7 σε κάποιο από αυτά, τότε θα πρέπει να ψάξετε για κάποια άλλη λύση, όπως το VMWare Fusion ή το Parallels. Μπορείτε να βρείτε την πλήρη λίστα των συμβατών συσκευών του λογισμικού Boot Camp καθώς επίσης και ποιες είναι οι υποστηριζόμενες εκδόσεις Windows μέσω της σελίδας υποστήριξης της Apple εδώ.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.