ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Τα ξύλινα ακουστικά με την υπογραφή του «Φρόντο»

Τα ξύλινα ακουστικά με την υπογραφή του «Φρόντο»

Grado1

Η συνεργασία της Grado με τη Bushmills Whiskey έχει ως αποτέλεσμα ένα από τα πιο εντυπωσιακά σετ ακουστικών που έχουμε δει ποτέ.

Κατασκευάζονται από ανακυκλωμένο ξύλο λευκής βελανιδιάς, το οποίο χρησιμοποιείται στα βαρέλια που ωριμάζει το Bushmills Whiskey στα βάθη της Ιρλανδίας. Το στήριγμα κεφαλής φτιάχνεται από ειδικά επεξεργασμένο δέρμα.

Τα Bushmills x Grado μάλιστα σχεδιάστηκαν από τον ηθοποιό Elijah Wood και το συνεργάτη του, Zach Cowie, που είναι μουσικός και DJ.

To look τους παραπέμπει στα πρώτα ακουστικά που πούλησε η Grado, ενώ γνωστή είναι η εμμονή της στο γνήσιο ξύλο (γι’ αυτό ελπίζουμε ο συνειρμός wood/Wood να είναι παιχνίδι της τύχης).

Grado3

Για την ηχητική τους απόδοση φρόντισε προσωπικά ο John Grado και οι μηχανικοί της εταιρείας, που δικαιούνται να υπερηφανεύονται για μηχανήματα με high-end ήχο, αλλά γήινη τιμή.

Τα Bushmills x Grado κυκλοφορούν σε περιορισμένα τεμάχια και πωλούνται έναντι 395 δολαρίων (290 ευρώ) αποκλειστικά μέσω του site Turntable Lab.

Πηγή:Newsbeast.gr 

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.