ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Τα 10 “κρυφά” χαρακτηριστικά του iOS 8 [Video]

Τα 10 “κρυφά” χαρακτηριστικά του iOS 8 [Video]

hiddenart

Τώρα που το iOS 8 έχει γίνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές, πρώτη beta έχουν αρχίσει να εμφανίζονται περισσότερα χαρακτηριστικά για τα οποία η Apple δεν πρόλαβε να μας πει στο χθεσινό keynote.

To 9to5Mac παρουσιάζει παρακάτω τα 10 “κρυφά” χαρακτηριστικά του iOS 8 που ανακάλυψε. Να τονίσουμε βέβαια πως έχουμε πολλά ακόμη χαρακτηριστικά απλά το εν λόγω site ξεχώρισε αυτά τα 10. Επίσης καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε πως μιας και μιλάμε για την πρώτη beta του iOS 8 ίσως κάποια από αυτά να μην συμπεριληφθούν στην τελική του έκδοση που θα δοθεί στο κοινό μέσα στους επόμενους μήνες.

Συμβουλή επίσης δική μας μην εγκαθιστάτε αυθαίρετα και χωρίς σκέψη beta εκδόσεις των λογισμικών σε συσκευές που είναι κύριες για εσάς μιας και σίγουρα έχουν πολλά bugs και προβλήματα.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.