ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Τα 128GB μπορεί να είναι ακόμη μια αποκλειστικότητα του 5.5 ιντσών iPhone 6

Τα 128GB μπορεί να είναι ακόμη μια αποκλειστικότητα του 5.5 ιντσών iPhone 6

5.5-inch-iPhone-6-dummy-Danny-Winget-002

H αποκλειστικότητα  είναι μια συχνή λέξη που ακούγεται τον τελευταίο καιρό για το επερχόμενο iPhone 6 5.5 ιντσών. Ως τώρα έχουμε ακούσει πέρα από το ίδιο το μέγεθος της οθόνης πως αυτό σε αντίθεση με το 4.7 ιντσών θα έχει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, 2K ανάλυση και μια σειρά από αισθητήρες όπως για την μέτρηση της πίεσης του αέρα και της υγρασίας.

Σε αυτή την λίστα με τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά μπορείτε να προσθέσετε πλέον και την επιλογή των 128GB αποθηκευτικού χώρου. Σύμφωνα με αναφορά από το κινεζικό blog Wei Feng η Apple προσανατολίζεται να δώσει αυτή την χωρητικότητα μόνο στο 5.5 ιντσών μοντέλο της.

Αυτή η αναφορά έρχεται μια μέρα μετά από την άλλη φήμη που ακούσαμε χθες και θέλει το 4.7 ιντσών iPhone 6 να έρχεται μόνο με 32GB και 64GB καταργώντας την επιλογή των 16GB στο βασικό μοντέλο.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.