ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Τα 85 δις έφτασαν οι λήψεις στο App Store

Τα 85 δις έφτασαν οι λήψεις στο App Store

Screen Shot 2014-10-21 at 1.18.31 AM

H Αpple ανακοίνωσε πως οι λήψεις στο App Store έφτασαν τον εντυπωσιακό αριθμό των 85 δισεκατομμυρίων σημαίνοντας σημαντική αύξηση από τα 60 δισεκατομμύρια που είχαμε πέρυσι.

Ευχάριστα λοιπόν τα νέα για τους προγραμματιστές με την λήψεις να αυξάνονται γεωμετρικά σχεδόν χρόνο με τον χρόνο. Αυτό βέβαια σημαίνει πως και τα κέρδη αυξήθηκαν εξίσου σημαντικά. Πιο συγκεκριμένα φέτος βλέπουμε μια άνοδο της τάξης του 36% σε σύγκριση με πέρυσι.

Τέλος κάτι που επίσης είναι σημαντικό και αξίζει να σημειωθεί είναι πως οι εγγεγραμμένοι προγραμματιστές αυξήθηκαν και αυτοί και μάλιστα κατά 22%.

Να τονίσουμε πως το App Store είναι μια από τις μεγαλύτερες κινητήριες δυνάμεις της Apple και όπως όλα δείχνουν είναι και ένα από τα υγιέστερα κομμάτια της εταιρείας με τρομερούς ρυθμούς ανάπτυξης πραγματικά.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.