ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Τα iPhone 6 και 6 Plus κάνουν επίσημα το ντεμπούτο τους στην Ελλάδα στις 31 Οκτωβρίου

Τα iPhone 6 και 6 Plus κάνουν επίσημα το ντεμπούτο τους στην Ελλάδα στις 31 Οκτωβρίου

iphone6_

Η Apple πριν από λίγο με ένα media release  ανακοίνωσε πως τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus θα γίνουν διαθέσιμα σε 36 νέες χώρες σε όλο τον κόσμο μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

Έτσι μέχρι το τέλος του μηνός τα νέα iPhones θα έχουν γίνει διαθέσιμα σε συνολικά 69 χώρες μιας και η Apple συνεχίζει την επιθετική πολιτική της που θέλει τα iPhone 6 και 6 Plus να βρίσκονται στα ράφια των καταστημάτων σε 115 χώρες μέχρι το τέλος του χρόνου για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Οι ημερομηνίες λοιπόν έχουν ως εξής:

  • Friday, October 17: China, India and Monaco
  • Thursday, October 23: Israel
  • Friday, October 24: Czech Republic, French West Indies, Greenland, Malta, Poland, Reunion Island and South Africa
  • Thursday, October 30: Bahrain and Kuwait
  • Friday, October 31: Albania, Bosnia, Croatia, Estonia, Greece, Guam, Hungary, Iceland, Kosovo, Latvia, Lithuania, Macau, Macedonia, Mexico, Moldova, Montenegro, Serbia, South Korea, Romania, Slovakia, Slovenia, Ukraine and Thailand

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.