ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Τεράστια τα κέρδη Σεπτεμβρίου της Foxconn χάρη στο iPhone 6S

Τεράστια τα κέρδη Σεπτεμβρίου της Foxconn χάρη στο iPhone 6S

20140915iphone6_money_pile-660x330

O συνεργάτης και κατασκευαστής των iPhone 6S, η γνωστή και μη εξαιρετέα Foxconn, ανακοίνωσε κέρδη ύψους $318.4 εκατομμύριών για τον μήνα Σεπτέμβριο και για αυτό κυρίως  οφείλετε στην κυκλοφορία του iPhone 6S.

To τεράστιο αυτό ποσό ήταν το μεγαλύτερο στην ιστορία της εταιρείας που είδε μια αύξηση κερδών της τάξης του 30% σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα και μια συνολική αύξηση του 17.8% ετησίως.

Ως ο βασικός κατασκευαστής της Apple τα κέρδη αυτά αναμένεται να αυξηθούν τον μήνα Οκτώβριο ακόμη περισσότερο σπάζοντας και νέο ρεκόρ.

Η Apple πρόσφατα ανακοίνωσε ότι έσπασε το δικό της ρεκόρ πωλήσεων που είχε με το iPhone 6 μιας και κατάφερε να πουλήσει το πρώτο Σ/Κ 13 εκατομμύρια συσκευές iPhone 6S και 6S Plus.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.