ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Τηλεόραση: Διαθέσιμη στο App Store (Promo Codes)

Τηλεόραση: Διαθέσιμη στο App Store (Promo Codes)

H νέα εφαρμογή του γνωστού iOS Developer Kυριάκου Λειβαδά  για το 2014 έφτασε στο App Store και μας αφήνει τις καλύτερες των εντυπώσεων τόσο για το iPhone όσο και για το iPad.

Η καλύτερη εφαρμογή για να παρακολουθήσετε ελληνική τηλεόραση είναι πλέον γεγονός.

Η Τηλεόραση είναι η ιδανικότερη εφαρμογή για να μετατρέψει το iPhone/iPad σας σε φορητή τηλεόραση, πλέον μπορείτε να παρακολουθήσετε όπου και αν βρίσκεστε την μεγαλύτερη γκάμα από ελεύθερα ελληνικά κανάλια που δεν πρόκειται να βρείτε σε καμία άλλη εφαρμογή.

Η εφαρμογή τηλεόραση είναι η μόνη ελληνική εφαρμογή με υποστήριξη RTMP, MMS θέτοντας έτσι εφικτό να προστεθούν κανάλια τα οποία δεν θα μπορούσαν ποτέ να δουλέψουν σε καμία iOS συσκευή.

Μερικά από τα κανάλια που περιλαμβάνονται είναι τα εξής:

ΑΝΤ1, MEGA, ALPHA, SKAI, EPSILON TV, EURONEWS GR, KONTRA, EXTRA3, RIK, ΒΟΥΛΗ, MEGA CY, ANT1 CY, ACTION24, ERT3, NEA TV, TV CRETA, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, CY SPORTS, TILESPORT, ΒΕΡΓΙΝΑ TV, ΖΕΥΣ TV, WEST, ΑΙΓΑΙΟ TV, RIK SAT, R CHANNEL, ΖΟΥΓΚΛΑ TV, BEST, 4E, ΑΧΕΛΩΟΣ, ASTRA TV, ΦΩΣ TV, ENA CHANNEL, SAMIAKH TV, COSMOS TV, ΘΡΑΚΗΝΕΤ, ΔΕΛΤΑ TV, TV100, TV ΜΥΤΙΛΗΝΗ, GREEK MUSIC HITS, WORD OF GOD GR

√ Η μόνη ελληνική εφαρμογή με υποστήριξη RTMP & MMS
√ Με την μεγαλύτερη γκάμα ελληνικών καναλιών από κάθε άλλη εφαρμογή
√ Με δυνατότητα ενημέρωσης των καναλιών κατευθείαν μέσα από την εφαρμογή
√ Με δυνατότητα προσθήκης καναλιών κατευθείαν από τον χρήστη
√ Με υποστήριξη Airplay ακόμα και σε Sleep mode
√ Με υποστήριξη IOS 6 και IOS 7
√ Με ένα όμορφο και απλό interface
√ Universal έκδοση

*Η εφαρμογή απαιτεί σύνδεση με το internet.
*Η εφαρμογή αποτελεί διαδικτυακό κατάλογο free-to-air τηλεοπτικών σταθμών και δεν κατέχει κανένα υλικό ούτε φιλοξενεί streamings στο χώρο της.

Τιμή 0.89€

Διαθέσιμη στο Appstore (Link)

Μπαίνοντας στο φόρουμ μας εδώ μπορείτε να διεκδικήσετε και 5 promo codes για την κατεβάσετε εντελώς δωρεάν! 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.