ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Τι μπορείτε να κάνετε με την εφαρμογή του Ημερολογίου

Τι μπορείτε να κάνετε με την εφαρμογή του Ημερολογίου

iphone_nfl_calendar

Η εφαρμογή του ημερολογίου ήταν μια από τις πρώτες εφαρμογές που έκαναν την εμφάνιση τους μαζί με το πρώτο iPhone. Όταν είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά ήταν μια απλή εφαρμογή ημερολογίου αλλά με το πέρασμα του χρόνου η Apple πρόσθεσε αρκετά νέα χαρακτηριστικά, όπως υποστήριξη λογαριασμών Exchange, λειτουργία εμφάνισης σε landscape mode, προεπισκόπηση εβδομάδας, προεπισκόπηση ολόκληρου του έτους στο iPad, την δυνατότητα να πιάσετε και να σύρετε τα διάφορα events ου έχουν ανατεθεί σε κάποια ημέρα και πολλά άλλα. Η Apple μετονόμασε την εφαρμογή iCal των Mac σε Calendar προκειμένου να μοιάζει με εκείνη των iPhone και iPad. Και μετά από μια εποχή μεγάλων νέων σχεδιαστικών χαρακτηριστικών, η εφαρμογή του Ημερολογίου έγινε πλέον πιο ‘καθαρή’, βλέποντας την συγκεκριμένη αλλαγή να έρχεται με το νέο επανασχεδιασμένο iOS το προηγούμενο έτος.

Τα επόμενα αποτελούν ορισμένα από τα πολλά χαρακτηριστικά της εφαρμογής:

  • Δυνατότητα εισαγωγής κειμένου
  • Extensions για εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών
  • Συνδυασμός της εφαρμογής Ημερολόγιο/Υπενθυμίσεις σε μία εφαρμογή
  • Βελτιωμένη υποστήριξη για διάφορα gestures
  • Άψογη συνεργασία με online υπηρεσίες
  • Νέο dark theme
  • Ενσωμάτωση της πρόβλεψης για τον καιρό
  • Δυνατότητα επισύναψης κάποιων αρχείων

Αυτά είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής. Αν, λοιπόν, η Apple σας ζητούσε να διαλέξετε 2 νέα χαρακτηριστικά τα οποία θα θέλατε να ενσωματώσει στην νέα εφαρμογή Ημερολογίου στο επερχόμενο iOS 9, ποια θα ήταν αυτά? Γράψτε μας τα σχόλια σας στο φόρουμ μας.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.