ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Τουρκικό Apple Store τον Απρίλιο και μείωση φόρων σε iPhone/iPad, Siri στα τούρκικα από την γείτονα χώρα

Τουρκικό Apple Store τον Απρίλιο και μείωση φόρων σε iPhone/iPad, Siri στα τούρκικα από την γείτονα χώρα

turkey

Όπως σας ενημερώσαμε χθες ο Tim Cook επισκέφτηκε την Τουρκιά και συναντήθηκε με τον Τούρκο πρόεδρο για μια σειρά από θέματα συνεργασίας μέσα σε αυτά και το λανσάρισμα ενός Apple Store στην Κωνσταντινούπολη.

Τα τουρκικά μέσα αναφέρουν πως η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και επιβεβαιώθηκαν τα εγκαίνια του Apple Store της Κωνσταντινούπολης για το Aπρίλιο.

Επίσης πέρα από την αγορά iPads για την εκπαίδευση αξίας $4 δισεκατομμύριων διέρρευσε πως η Τουρκική πλευρά, και έχοντας ως μεγάλο ατού την αγορά αυτή, ζήτησε από τον Tim Cook η Siri να έρθει σύντομα και με υποστήριξη στην γλώσσα της χώρας καθώς και την μείωση των φόρων αγοράς για όλα τα iPhone και iPad της Apple.

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω οι εργασίες για το Apple Store της Κωνσταντινούπολης έχουν ήδη ξεκινήσει.

41arkne

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.