ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Το αστείο βίντεο για τα Google Glass κρύβει κάποιες σκληρές αλήθειες [Video]

Το αστείο βίντεο για τα Google Glass κρύβει κάποιες σκληρές αλήθειες [Video]

google-glass_0

To Comedy Central έκανε διαθέσιμο ένα βίντεο με τον Jason Jones να κάνει review τα Google Glass στο The Daily Show. Αν και ο χαρακτήρας του βίντεο είναι κωμικός όπως θα παρατηρήσετε κρύβει κάποιες σκληρές αλήθειες για το νέο καινοτόμο προϊόν της Google.

Τον προηγούμενο μήνα η Google ανακοίνωσε πως ανοίγει τις πωλήσεις του Google Glass στην Αμερική με την εταιρεία να αναβαθμίζει το λογισμικό το οποίο πλέον μπορεί να δέχεται και SMS ειδοποιήσεις.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει να αντιμετώπιση η εταιρεία είναι η αποδοχή του από την ίδια την κοινωνία καθώς και η αποδοχή αυτών που το φοράνε από τον κοινωνικό τους περίγυρο. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.