ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Το βίντεο της συνάντησης του Tim Cook με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό στo ΗQ της Apple

Το βίντεο της συνάντησης του Tim Cook με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό στo ΗQ της Apple

cook-and-israeli-pm

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα σας είχαμε ενημερώσει πως ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu θα επισκεφτεί αρκετά σημαντικά πρόσωπα του τεχνολογικού χώρου της Αμερικής και μέσα σε αυτά θα ήταν και ο Tim Cook με το οποίο θα είχε γεύμα.

Η συνάντηση αυτή έλαβε χώρα την Τετάρτη όπως μπορείτε να δείτε και από το παρακάτω βίντεο. Ακόμη παραμένει άγνωστο για το τι συζήτησαν οι δύο άντρες αλλά όπως σας είπαμε και στο προηγούμενο άρθρο μας οι σχέσεις Apple και Ισραήλ είναι πολύ στενές και από πολλές απόψεις.

Το βίντεο που θα δείτε προσφέρει και μια πολύ γρήγορη ματιά στο απροσπέλαστο Apple HQ όπου σε κάποια στιγμή σε ένα από τα δωμάτια συνδιασκέψεων που φαίνονται παρατηρούμε μεγάλη κίνηση με άτομα να μιλάνε ήδη εκεί. Τι να συζητάνε άραγε;

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.