ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Το δεύτερο κύμα πωλήσεων των iPhone 6s & 6s Plus ξεκίνησε σε 40 χώρες σήμερα

Το δεύτερο κύμα πωλήσεων των iPhone 6s & 6s Plus ξεκίνησε σε 40 χώρες σήμερα

Τα νέα iPhones έγιναν διαθέσιμα προς πώληση σήμερα στην Taiwan, σηματοδοτώντας τον 2ο κύκλο πωλήσεων. Σήμερα 9 Οκτωβρίου τα νέα iPhones θα είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 40 χώρες, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι στην Ευρώπη.

Η πλήρης λίστα με τις χώρες που σήμερα μπορεί κάποιος να αγοράσει ένα iPhone 6s είναι:

Andorra, Austria, Belgium, Bosnia, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, Greece, Greenland, Hungary, Iceland, Ireland, Isle of Man, Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Maldives, Mexico, Monaco, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Russia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland,Taiwan.

iphone6slinetaiwan-800x451

Καταστήματα στην Taiwan άρχισαν να πωλούν τα νέα iPhones, με αρκετούς επίδοξους αγοραστές να έχουν περάσει πάνω από 60 ώρες περιμένοντας στην ουρά για να το αποκτήσουν πρώτοι (via TechBang).

Screen Shot 2015-10-09 at 15.22.43

Σε αρκετές άλλες χώρες που απομένουν λίγες ώρες για να ξεκινήσουν οι πωλήσεις, οι ουρές ήδη σχηματίζονται. Στην Κοπεγχάγη και στην Σουηδία, πελάτες περιμένουν έξω από τα καταστήματα της Telia για να αγοράσουν ένα. Στην Ρωσσία, οι υποψήφιοι πελάτες έχουν την δυνατότητα παράδοσης μέσω ταξί και στην Ιταλία οι καταναλωτές περιμένοντας στην σειρά έξω από το κατάστημα της Apple στο Campi Bizenzio, οργάνωσαν έρανο για παιδιατρικό νοσοκομείο.

Μετά το σημερινό λανσάρισμα, η διαθεσιμότητα των νέων iPhones θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες που θα ακολουθήσουν τις επόμενες εβδομάδες:

10 Οκτωβρίου : Bahrain, Jordan, Kuwait, Qatar, Saudi Arabia, and United Arab Emirates
– 15 Οκτωβρίου: Israel
– 16 Οκτωβρίου: India, Kazakhstan, Macedonia, Malaysia, Malta, Montenegro, South Africa, and Turkey
– 23 Οκτωβρίου: Belarus, Guam, Moldova, Serbia, South Korea, and Ukraine

Στόχος της Apple είναι, να γίνουν διαθέσιμα σε 130 χώρες ως το τέλος της χρονιάς.

 

σχολιασμός στο φόρουμ

About Dimitris Makris

Dimitris Makris
Ο Δημήτρης αγάπησε την Apple με την πρώτη ματιά. Από το iPhone 3G και έπειτα δημιούργησε το δικό του οικοσύστημα με συσκευές της Apple και την ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια. Έχει δικό του μαγαζί γνωστού παρόχου της Ελλάδας και έτσι γνωρίζει πολλά πράγματα εκ των έσω.