ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Το κλείσιμο του ifo Apple Store blog μετά από 14 χρόνια

Το κλείσιμο του ifo Apple Store blog μετά από 14 χρόνια

regent-st-apple-store-front

Γυρνώντας πίσω στο 2001, το πρώτο κατάστημα της Apple είχε ανοίξει σε μια εποχή μεγάλης άγνοιας για την εταιρεία, ενώ ήταν εκείνο το οποίο ακολουθούσε τα βήματα της εταιρείας από την πρώτη στιγμή. Παράλληλα με αυτό το κατάστημα, ο Gary Allen εγκαινίασε το πρώτο blog το οποίο είχε τις πιο έγκυρες και πιστοποιημένες ειδήσεις για την εταιρεία και την ακολουθούσε πάντα και παντού, κάνοντας τα ένα από τα πιο μεγάλα τεχνολογικά websites της Apple.

O ίδιονς ο Gary Allen την Παρασκευή που μας πέρασε ανέφερε τα εξής στο ifo Apple Store blog, προσπαθώντας να περάσει ένα μήνυμα για ‘happy end’ στους αναγνώστες. Κάποια από τα λόγια του ήταν τα εξής:

Back in 2001, It seemed like I was the only person studying the stores. In fact, most onlookers were skeptical of the stores’ future success.

more recently, interest in Apple retail has expanded to financial analysts, designers, architects and other special interests

Now, everyone is interested in the Apple stores—and most of them also seem to be writing about the stores. Who am I to keep up with them?

Για εκείνους που ενδιαφέρονται να διαβάσουν ολόκληρο το άρθρο του, μπορείτε να πατήσετε κλικ εδω και να το διαβάσετε.

Ο Gary Allen, στην σελίδα του, έκανε μια από τις καλύτερες και πιο προσεγμένες δουλειές όλα αυτά τα χρονιά, ενώ το blog αποτελούσε χώρο έλξης πολλών αναγνωστών καθημερινά, όπου ήθελαν να ενημερωθούν για τα νέα της εταιρείας. Να αναφέρουμε πως ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα website στο χώρο της τεχνολογίας του 21ου αιώνα.

Τέλος, ο Gary Allen ανέφερε πως δεν θα σταματήσει να ανανεώνει την σελίδα του, αλλά ανέφερε πως δεν θα το κάνει τόσο συστηματικά όπως πριν, αλλά θα κρατάει απλά ενήμερη την σελίδα με τα πιο σημαντικά νέα της Apple.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.