ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / Το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας έχει γνωρίσει το OS X Yosemite μέσα σε 8 μήνες

Το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας έχει γνωρίσει το OS X Yosemite μέσα σε 8 μήνες

Το OS X Yosemite έχει γνωρίσει το μεγαλύτερο ποσοστό υιοθεσίας, όπου το 55% των χρηστών το έχουν ήδη περάσει στους υπολογιστές τους μέσα σε μόλις 8 μήνες από την κυκλοφορία του.

adoption-rate

Στην σκηνή του WWDC 2015, η Apple ανακοίνωσε πως το OS X Yosemite έχει γνωρίσει το μεγαλύτερο ποσοστό υιοθεσίας μέσα σε 8 μόλις μήνες, σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο λογισμικό που κυκλοφορεί στην αγορά. Προς το παρόν, το 55% των χρηστών χρησιμοποιούν το OS X Yosemite και αυτό μόλις λίγους μήνες μετά την επίσημη κυκλοφορία του. Από την άλλη πλευρά, τα Windows 8.1 έχουν υιοθετηθεί μόλις από το 8% των χρηστών υπολογιστών Windows, αριθμός που δείχνει την τεράστια διαφορά αυτών των δύο λογισμικών.

Τέλος, η Apple, εχθές ανακοίνωσε το νέο OS X El Capitan το οποίο θα γίνει διαθέσιμο στους χρήστες αργότερα μέσα στο 2015. Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για τις πρώτες εντυπώσεις που θα έχουμε από την έκδοση El Capitan.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.