ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Το μεγαλύτερο Apple Store στην Ασία ανοίγει επίσημα στην Κίνα

Το μεγαλύτερο Apple Store στην Ασία ανοίγει επίσημα στην Κίνα

apple-store-westlake

Η Apple άνοιξε και επίσημα τις πόρτες για το κοινό στο Westlake Store στην πόλη Hangzhou, στην Κίνα. Το Westlake Apple Store είναι ένα από τα πέντε καταστήματα που ανοίγουν στην χώρα πριν το κινέζικο νέο έτος το οποίο πέφτει στις 19 Φεβρουαρίου. Το κατάστημα, το οποίο είναι το μεγαλύτερο σε όλη την Ασία, κοσμείται με μια τοιχογραφία από τον διάσημο καλλιγράφο Wang Dongling.

Ο Tim Cook μοιράστηκε την έναρξη του  Westlake Store στο Twitter:

Tim Cook Apple Store

Το κατάστημα αυτό είναι το εικοστό στην Κίνα, με τον CEO της Apple να δηλώνει ότι μέσα στα επόμενα 2 χρόνια τα καταστήματα θα γίνουν 25. Τα ποσοστά πωλήσεων του iPhone στην Κίνα ανέρχονται στο 45% του συνόλου των smartphones της χώρας. Αυτός είναι και ο λόγος που η εταιρία εστιάζει τόσο πολύ την προσοχή της σε εκείνη την περιοχή.

 

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Christina Bourcha

Christina Bourcha
Η Χριστίνα είναι αρθρογράφος του Apple World Hellas.Είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Εθνολογίας,μεταπτυχιακού στην διοίκηση σχολείων και πτυχίου Βοηθών Φαρμακείου (από σπόντα). Πρώτη και αγαπημένη συσκευή το iphone 3gs.Η πρώτη επαφή με την συσκευή ήταν πρωτόγνωρη!Προσεχώς κάτοχος imac και iphone 6 plus gold.Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την ζωγραφική,το διάβασμα και τη φωτογραφία.