ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPad / Το νέο 9.7″ iPad είναι ένα iPad Air με μικρές διαφορές

Το νέο 9.7″ iPad είναι ένα iPad Air με μικρές διαφορές

iFixit-teardown-9.7-inch-iPad-2017-image-002

Το iFixit σήμερα είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει ένα teardown στο νέο 9.7 ιντσών iPad που η Apple ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες.

Αυτό που ανακάλυψαν από τον εσωτερικό κόσμο την συσκευής δεν προκαλεί πολλές εντυπώσεις. Ουσιαστικά διαπίστωσαν πως έχουμε να κάνουμε με ένα iPad Air με μικρές διαφορές όπως μεγαλύτερη ευκολία στην αντικατάσταση οθόνης και μερικά έξτρα χαρακτηριστικά όπως το Touch ID, Apple Pay και τον 64 bit A9 επεξεργαστή με τον Μ9 μικροεπεξεργαστή.

Ο Α9 επεξεργαστής έρχεται με 2 GB RAM.

97-inch-iPad-2017-X-ray-Creative-Electron-593x842

Ενδιαφέρον προκάλεσε το σχόλιο του iFixit σχετικά με την πρόταση της Apple πως το εν λόγω iPad έχει μια πιο φωτεινή οθόνη. Η ίδιοι παρατήρησαν πως ουσιαστικά έχουμε την ίδια οθόνη του iPad Air που ναι εν μέρη είναι πιο φωτεινή αλλά από το iPad Air 2.

Συμπερασματικά τα σημεία που το νέο αυτό iPad διαφέρει με το iPad Air 2 είναι λίγα και πιο συγκεκριμένα τα:

  • Faster Apple-designed A9 chip
  • The absence of a lock switch
  • Microphone slots shrunk down to microphone holes
  • Single row of speaker holes

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.